Aktuel: Det er Trend, og vi elsker det.

Vælg din foretrukne måde at bruge denne super Trend

Opførsel

Aktuel: Det er Trend, og vi elsker det.

Vælg din foretrukne måde at bruge denne super Trend

Catwalks og street style blev domineret af en enkelt trend: kæden. Tilbehøret til udseendet begyndte at have et vidunderligt forslag, hvor kæderne skiller sig ud i kompositionen. De kan endda findes i mange forskellige tilbehør.

De blev hovedpersonerne i modepigernes kompositioner. Og når vi taler om kæder, refererer vi til de mest forskelligartede tilbehørsmodeller fra de små metalliske med hjertevedhæng til de super fede plastfarvede, men de dristige versioner med enorme og tykke led blev det rigtige hit.

Kædehalskæder

Halskæden er en traditionel genstand i smykkeverdenen, ikke sandt? Men hvad med når metalforbindelser får en større størrelse ?! Så bliver det et modeelement! En stor joker for at løfte et grundlæggende look, halskæden tiltrækker opmærksomhed for at kunne forene elegance og attitude.

Kæde på taskerem

Kædetaljer på taskernes stropper er en klassiker i kvinders garderobe og har magten til at gøre enhver model mere elegant. Opdateringstiden skyldes igen linkernes størrelse! Grundposer får et moderne touch med de store kædehåndtag og får hovedpersonstatus i stykket. Ud over de metalliske er der de farvede, som Fendi ofte bruger i sine seneste kollektioner.

Sko med kæder

Og sko er ikke ude af trenden!
Som vi sagde, denne sæsons strøm kom til at være hovedpersoner i produktionerne, og i sko kunne det ikke være anderledes. Det supplerer både holdningsfyldte og trendy støvler og muldyr, samt mere basale og traditionelle modeller. Det er elementet for at bringe modernitet og den mode -touch!



See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.