5 trender for sommeren/22

sommertrender for 2022

Oppførsel

5 trender for sommeren/22

sommertrender for 2022

De siste dagene har vi led av en intens hetebølge, som minner oss om at årets varmeste årstid nærmer seg, og det er derfor vi har samlet de viktigste sommertrendene slik at du kan ha alt på tuppen av tungen.


1 - Behagelig

En av tingene pandemien førte med behovet for lockdown var komfort som en moteprioritet. Denne trenden med komfortable plagg forblir sterk i den kommende sesongen, så du kan fortsette å satse på pyjamas, gensere, bomullsplagg, fordi du kommer til å bruke mye.


2 - Farger

Vår-sommer 2022 vil være som en post-pandemisk glød-up, så de mest livlige fargene vil være sesongens feber. Spesielt rosa og oransje vil dominere neste sesongs utseende og tilbehør, men ikke bare dem. Vi vil også se tilstedeværelsen av neon ganske sterk i vinduene, du kan satse!


3 - Shine / Metallic

Skinnende stykker vil også være veldig varme neste sesong, og ikke la deg lure at de er begrenset til nattetid. Den vil ha mye glans brukt i løpet av dagen, blandet med mer casual elementer, som gir en veldig fashionista og iøynefallende produksjon.


4 - Beskåret

Kombinasjonen av crop-topp og høy midje har hersket på moten lenge, men denne sommeren blir toppene kortere og kortere, som bustiers faktisk, veldig lik 90-talls trenden, magen utvendig, samt i form av overlapping på kjoler, t-skjorter, skjorter o.l. Det er et flott alternativ for de som ikke vil vise frem kroppen sin, men liker trenden.


5 - Hekle

Hekle kommer med alt denne sommeren! En mote som også var veldig sterk på 90- og 2000-tallet, kommer tilbake med alt neste sesong. Hekleklær og tilbehør og andre håndlagde materialer vil være svært tilstede i 2022-moten.


Fortell meg nå, hva er favoritttrenden din?

See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.