GRØNN TIL SOMMER 22

Grønn - den mest ønskede fargen for denne sesongen.

Oppførsel

GRØNN TIL SOMMER 22

Grønn - den mest ønskede fargen for denne sesongen.

Grønt lover å bli sommerens farge i 2022. Fra livlig til pastell – fargen dominerer motetrender i et stort utvalg av nyanser.

Lime, gress eller en forfriskende mintfarge – grønn er fargen vi vil se overalt. Du kan se dette i de utallige streetstyle-lookene, og mange merker viser også frem fargen i sommerkolleksjonene deres fra 2022.


Og grønn er akkurat den fargen vi trenger etter lang tid med lockdown og pandemi... For i følge fargens symbolikk har den en beroligende og naturlig effekt. Fra et psykologisk synspunkt forbinder vi nye begynnelser, natur, tilfredshet og håp.


En ting er sikkert: enten det er sommerkjoler, bluser eller tilbehør – grønt vekker oppmerksomhet og gjør deg i godt humør. Vi viser deg hvordan trendfarger kan være mangesidig om sommeren og hvordan du kan kombinere det.


veldig allsidig

Vi har en tendens til å gå for mer lukkede farger om vinteren, men om sommeren ønsker vi å vise noen spreke farger igjen. Og grønt kommer sterkt og kommer med en rekke nyanser. Fra de mest nøytrale til de mest muntre, det er noe for enhver smak.


Grønne farger som er på moten

Pantone-fargene "Pickled Pepper", en lysegrønn tone med en gul-brun undertone, og "Beach Glass", en forfriskende mintgrønn, var elsklingene på sommerbanene 2022.


Hvis du liker noe prangende, går denne sommeren rett og slett for de lyse tonene. Med en fin sommerbrun og i kombinasjon med hvite klær og/eller tilbehør skiller trendfargen seg ut.


Grønnfargen er ganske attraktiv og trenger derfor i utgangspunktet ikke flere stylingpartnere. For å være sommerfyren, for eksempel, bruk bare en kjole i motefargen.

Bare legg til et par komfortable sandaler, muldyr eller joggesko og looken er klar. Du kan matche den monokrome grønne fra topp til tå .



Lyse farger er rett og slett en del av sommeren. Og du må spørre deg selv: Vil du virkelig få oppmerksomhet med antrekket ditt? Hvis svaret er ja, er det bare å kombinere de grønne bitene med andre farger om sommeren, for eksempel lilla, oransje eller blå.



Vi elsker farger... og er du klar for å se den grønne sommeren?



Samarbeidet:

Mariana Alves: @doisenes

Joana Dalla Roza: @jodallaroza

See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.