Vil du vite hvordan du kan forhindre for tidlig aldring? Hydrering!

Fukt deg inn og ut: lær hvordan du gjør det for deg!

Vil du vite hvordan du kan forhindre for tidlig aldring? Hydrering!

Fukt deg inn og ut: lær hvordan du gjør det for deg!

Hvor mange mennesker har du møtt som så ut til å være mye yngre enn de egentlig er? Det kan ikke benektes at faktorer som genetikk og livsstil påvirker mye. Imidlertid, ved å gjøre noen få enkle endringer, kan vi oppnå utrolige og veldig synlige resultater i og utenfor kroppen vår. Sjekk ut disse tipsene!


Vann: den mirakuløse væsken!

60% av kroppen til en voksen består av vann. Imidlertid er kroppen vår ikke i stand til å erstatte all væsken vi mistet gjennom dagen. Av denne grunn er det viktig at vi drikker mye vann slik at kroppen vår kan erstatte denne væsken og hydrere cellene våre (siden vann er hovedkomponenten i dem).

Dessverre har mange mennesker problemer med å drikke vann eller ikke drikker det på grunn av glemsomhet, og dette er en av faktorene som forverrer for tidlig aldring, i tillegg til at det utløser helseproblemer, for eksempel nyrestein eller urinveisinfeksjon.

Så det er viktig å forstå at drikkevann ikke er så behagelig som å ta en avokadosmoothie eller en forfriskende ananasjuice, men det er et av de viktigste drivstoffene for kroppens velvære.

Ved å drikke en god mengde vann hver dag, vil du unngå eller myke opp cellulitter, forbedre hudens utseende og mye mer. Ha nok disiplin, utholdenhet og drikk (mye) vann!


Fuktighetsgivende krem: fungerer det virkelig?


Blant noen årsaker til for tidlig aldring er tørrhet i huden. Derfor er tiden inne for å inkludere denne veldig viktige pleien med kroppen din i rutinen. Å hydrere huden din er ikke bare for å holde den mer ungdommelig og frodig , men også for at den skal oppfylle sitt viktigste oppdrag: å skape en barriere mot mikroorganismer, allergifremkallende stoffer og til og med bakterier.

For ikke å nevne at ved å fukte kroppen din med en fuktighetsgivende krem, kobler du deg bedre til kroppen din, og dette er fantastisk!


Hva er den beste tiden for denne pleien?


Mange hudleger hevder at natten er den beste tiden å gjøre dette , siden kroppen absorberer alle næringsstoffene i produktet bedre. Det er nødvendig å være mer spesiell oppmerksom på de mindre og mer tørre kroppsdelene, som albuer og knær , som lider mye av spenninger gjennom dagen.


Hvordan kan jeg forberede meg på denne rutinen hver dag?


  • Før du fukter deg med fuktighetsgivende lotion, må du drikke minst et glass vann
  • Ta en dusj (badekaret hjelper deg med å rengjøre og forberede kroppen din for fuktighet)
  • Tørk huden veldig forsiktig uten å gni håndkleet.
  • Velg den kremen som passer best for huden din, og påfør over hele kroppen, og forsterk applikasjonen på de tørreste delene, som albuer og knær, ben og rumpe.


Aldring er en naturlig og unik prosess, men vi trenger ikke å fremme denne prosessen. Tross alt har alt sin tid, ikke sant?



Du finner gode merker med fuktighetsgivende kremer på Amazon.com! Klikk her og finn din favorittkrem!

See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.