boho on palannut?!

boho-tyyli tekee paluun!

Käyttäytyminen

boho on palannut?!

boho-tyyli tekee paluun!

Tiedät, että trendit tulevat ja menevät, mutta boho tulee aina takaisin muotiin. Tämä tyyli yhdistettiin aiemmin romaneihin. Mutta nyt se on palannut uudelleen, tyylikkäämpi ja erittäin mukautuva, eli voit olla täysin taitavia tyylissä tai sekoittaa sitä urbaaniin esineisiin, cooleriin tai rokkariin, jotka muodostavat kierteen bohon kanssa.


Yksi tärkeimmistä tämän tyylin paluumerkeistä on hapsujen ja länsimaisten saappaiden käyttö ( joille on jopa postaus täällä ) ja voidaan sanoa, että nämä kaksi kantavat yksinään boho-tyyliä selässään. Hapsut ovat kansanmaussa hieman kiistanalaisia elementtejä, on niitä jotka rakastavat ja niitä jotka vihaavat, mutta jos olet hapsujen ja swingin ja liikkeen ystävien tiimissä, jos pelaat ilman pelkoa, tämä on sinun hetkesi.

Hapsut ovat kansanmaussa hieman kiistanalaisia elementtejä, on niitä jotka rakastavat ja niitä jotka vihaavat, mutta jos olet hapsujen ja swingin ja liikkeen ystävien tiimissä, jos pelaat ilman pelkoa, tämä on sinun hetkesi.


Lisäksi toinen vahva osoitus trendistä ovat käsintehdyt tuotteet. Laise, virkkaus, tilkkutäkki ovat kohteita, jotka valtaavat jalansijaa muotimaailmassa. Etenkin nämä kappaleet ovat yleensä löysempiä, ja niissä on rento ilme - mikä tekee siitä kevyen, muodikkaan ilmeen ilman paljon vaivaa.


Ja kun puhutaan rennosta, toinen boho-ikoni, joka on tulossa, on kimono, joka on aina vaatimattoman näköinen ja samalla siisti ja erittäin silmiinpistävä. Se on sen tyyppinen osa, jonka asetat ja muodostat tuotannon automaattisesti.


Ajatuksena on, että boho on luonnollisempi tyyli, joten kaiken pitäisi puhua keskenään. Värit, kuten beige ja ruskea, sekä kankaat, kuten puuvilla, pellava, mokka ja neuleet, kukkakuvioiden ja abstraktien linjojen lisäksi.


Kerro nyt minulle, pidätkö boho-tyylistä? Vai onko se yksi niistä, jotka nostavat nenänsä trendille?

See more

Do you want to get Offers and discounts via-email?

Sign up now and keep up with our news

Customer - Terms and conditions Customer - Privacy policy

Incredible prices

Here you will find the best offers on the internet in thousands of products.

Security

It's not necessary to give any confidential information. We redirect you to the offering website.

Trust

We work daily to ensure new offers with real discounts.